Anja Pettersson anja@realadmin.dk

Anja er administrationschef og ud over at være leder af administrationsafdelingen har hun en  ejendomsportefølje og hun er rådgiver og for ejere af udlejningsejendomme og bestyrelser. Anja er uddannet Ejendomsadministrator EA samt aktionær og bestyrelsesmedlem i Real Administration A/S.
Direkte telefonnr. 8877 0923

Mette Badenski mette@realadmin.dk

Mette Badenski har sin egen ejendomsportefølje i ejendomsadministrationen, hvor hun arbejder med ejer- og andelsboligforeninger samt bolig- og erhvervslejere.
Hun har arbejdet i Real Administration A/S siden 2012. Mette har afsluttet den 3årige diplomuddannelse Ejendomsadministrator EA.
Direkte telefonnr. 8877 0926

Camilla Johnson camilla@realadmin.dk

Camilla er administrator for en række andels- og ejerlejligheds foreninger. Hun har den daglige kontakt til bestyrelser og medlemmer, og hun laver foreningernes budgetter og bogføring samt deltager i foreningernes generalforsamlinger.
Direkte telefonnr. 8877 0927

Tonni Sørensen ts@realadmin.dk

Tonni er direktør og hovedaktionær i Real Administration A/S. Han har arbejdet med fast ejendom siden 1992, og Tonni arbejder primært med rådgivning, ejendomsudvikling, ejendoms- og foreningsjura, lejeret, finansiering og som rådgiver og sparringspartner for foreninger og ejere af bolig- og erhvervsejendomme.
Direkte telefonnr. 8877 0920

Lene Grue lene@realadmin.dk

Lene har været med i ejendomsadministrationen siden 2002 og er uddannet inden for regnskab og økonomi. Ud over ejendomsadministration arbejder hun også med bogholderi og laver lønninger til inspektører, viceværter og ansatte. Lene varetager også kontakten til Skat og forestår momsindberetninger.
Direkte telefonnr. 8877 0922

Maibritt Andersen maa@mailreal.dk

Maibritt arbejder med salg af boliger i ”søsterfirmaet” RealMæglerne Lejkon A/S, og hun er uddannet Ejendomsmægler & Valuar MDE. Maibritt har siden 1995 arbejdet med salg af andelsboliger, ejerlejligheder, rækkehuse og villaer i Roskilde og omegn.
Direkte telefonnr. 8877 0924

Heidi Gärtner heidi@realadmin.dk

Heidi arbejder primært med økonomi og regnskab for andelsbolig og ejerlejlighedsforeninger, og hun udarbejder budgetopfølgninger og har lang række administrative opgaver.
Direkte telefonnr. 8877 0925